Sparris- och fänkålsrisotto med limesås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök, finhackad
  • 3 msk olivolja
  • 3 dl avorioris, t ex carnaroli
  • 1/2 färsk fänkål, hackad
  • 200 g grön sparris
  • 1 1/2 dl vitt torrt vin
  • 1 liter hönsbuljong, varm
  • salt, svartpeppar
  • 2 dl parmesanost, färskriven
  • sparrisknoppar
  • plockad dill
  • 2 1/2 dl vatten
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 3 dl grädde
  • 2 msk idealmjöl
  • 1 lime, pressad saft
  • 1/2 dl vitt halvtorrt vin
  • salt, vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.