Lägg spaghettin i tomatsåsen och blanda om. Lägg på lock och höj till medelvärme. Stek brödsmulorna i oljan tillsammans med rosmarinen tills brödet är knaprigt
Servera medspaghetti, extra permesan, lite ketchup och sallad. Stek köttfärsen och pressa i vitlöken. Häll på resten av kryddorna, tomatpuré och buljongen
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Smaka av med salt. Lägg i bambuskott, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och fisksåsen och stek ett par minuter
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
Förutom vår standard quiche lorraine, som Axel prompt ska ha, så bjöds det också på en paj fylld med brieost, salamioch tomater hämtat från bloggen Matplatsen
Koka spaghettin al dente. När det är mycket på jobbet är pastan min bästa vän, och denna med krämig (men inte för krämig sås), zucchini och kallrökt lax känns riktigt fräsch god efter en lång dag på jobbet
Koka spaghettin al dente, alltså med bibehållet tuggmotstånd, låt rinna av i ett dukslag. Fräs fänkålen tillsammans med chili och vitlök i ett par minuter
Var försiktig med salt då både salamioch ost ger sälta. Servera pajen med en god sallad eller toppa med ruccolasallad, pinjenötter och lite balsamicosirap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.