Chitarra aglio oliopeperoncinoPortioner. parmesan. Hetta upp lite av olivoljan in en panna. Tillsätt vitlöksklyftorna och chilifrukterna och fräs dem någon minut utan att de tar färg
Sen jag startadematbloggen har både mitt och mannensmatintresse ökat. Det är intehelt ovanligt att David skickar ett mms till mig när jag inte är hemma och visar vad han ätit till lunch/middag och sen när jag kommerhem har han fotat medsystemkameran och skrivit nerreceptet till mig
Du behöver. svartpeppar. Börja med att skära pancetta i strimlor. Stekfläsketgyllenbrunt, knäck äggen, blanda medvispgrädde, parmesanost, en nypa salt och svartpeppar
Spagetti i krämig kantarellsås. Visst är det härligt när det går mot höst med allt vad detinnebär. Skolstart, skördefest, skogens guld som lyseröverallt (läs i butiker och på marknadsstånd för jag har aldrig nånsin hittat egnakantareller i skogen) och vi kan frossa i mustig, värmande höstmat och där kommerdenna ljuvliga svamp in i bilden
En av världensmest kända rätter som kan tillagas på hur många olika sätt som möjligt. Jag gillar att testa olika recept på bolognese, menden bästa bolognesen äts fortfarande i Italien
Undertidenspagettin kokar fräser du snabbt på bacon i en panna och lagar till såsen, sen är det bara att vända nerspagettin och tillsätta grönsaker och toppa medmedlite garnityr
Den tunna spagettin lyfts ner i pannan direkt från kokvattnet. Ett lyft för smaklökarna är denna härliga tomatsås som fått puttra ihop meden skvätt grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.