Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Häll degen i två smorda avlånga formar, ca 1½ liter. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke och häll sist på sirap och filmjölk
Jag brukar inte använda mig av termometrar och sånt när jag bakar utan brukar chansa lite när jag ska ta ut brödet och det brukar bli rätt bra ändå, slapp degrand och degighet inne i brödet
(inte mitt påhitt att gå upp såååå tidigt) bakade vi grova frallor, som jag varmt kan rekommendera. Det har för övrigt varit en riktigt bakhelg för vår, eller jag menar min del
Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Stek köttfärsen i lite matfett, finfördela den så gott de går. Jag tog en stavmixer och mixade hälften, blandade om väl och fick vårrullar med tuggmotstånd, som både hade finfördelade grönsaker och några bitar
Dill, gräslök och persilja är liksom basen. Vit- eller svartpeppar - vilket som går bra. gräslök, dill, persilja, maskrosblad1 tsk flytande honungSalt och vitpepparGör så här
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Häll vätskan över och rör tills den har lösts sig Häll i sirap, salt och fiberhusk och rör om lite
Brödet håller sig gott länge, så det går bra att baka brödet kvällen innan du ska äta det. Det är synnerligen ett trist liv utan kamera (ja, båda mina objektiv har gått sönder) och inspirationen tryter en aning
Finhacka löken, pressa vitlöken och skär broccolin i små buketter. TwitterPinterestRedditTumblrFacebookSkriv utE-postGoogleMerLinkedInGillaGilla Laddar
1 pkt jäst4 tsk salt2 msk honung11-12 dl vatten4 msk olivolja4 dl grahamsmjöl4 dl solrosfrön2 liter ekologiskt vetemjölBlanda ihop degen och låt jäsa i 1 1/2 timme. Gör två avlånga bröd som rullas i sesamfrön och in i ugnen på 260 grader i 10 minuter, sänk värmen till 180 och grädda 30 minuter till. 11-12 dl vatten
Related PostsErbjudande om Hasbeen skorTjäna extra pengar och jobba hemifrån -få några tusenlappar överEn riktig hälsodagDesenzano street market , Chillnorway el medano shirtTine K väggkorgAtt ha tonåring…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.