Sotad Rotselleri med getyoghurt, vattenkrasse och sikrom
mittbakeri
mittbakeri
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Bakad rotselleri
  • 250 g rotselleri
  • 100 g smör
  • 1 tsk salt
  • Rotsellerichips
  • 125 g rotselleri
  • 5 dl rapsolja
  • salt
  • Rotsellerikräm
  • 125 g rotselleri
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 tsk salt
  • Getyoghurt och vatten krasse vierge
  • 3 dl rapsolja
  • 150 g vattenkrasse
  • kaffefilter
  • 4 dl getyoghurt
  • salt
  • Rökt sikrom
  • 3 msk rapsolja
  • 50 g skalad mandel
  • 60 g sikrom
  • rökspån
  • aluminiumform
  • Till servering
  • 50 g vattenkrasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.