På trettondagsafton bjöd vi på denna läckra soppa som förrätt. Att ugnsrosta grönsaker och rotfrukter ger en fin smak, och bidrar i synnerhet till att just denna soppa blev så lyckad
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga på minnet vad jag använde och hur jag gjorde
Mixa med mixerstav till en slät soppa. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Jag tycker soppa är en perfekt maträtt att ställa fram på middagsbordet då det förutom att vara värmande på kyliga dagar också är riktigt gott och något som kan varieras i all oändlighet
Gårdagens middag blev stekt fläskfilé med en underbar sås på en liten del av trattkantarellerna. )Till 4 portioner såslite smör att steka ica 200 g trattkantareller1 liten vitlöksklyfta1,5 msk vetemjöl1 dl vatten3 dl grädde1,5 msk kalvfond1 tsk soja1 tsk dijonsenaplite klippt persiljaStek kantarellerna och vitlöken i lite smör. ca 200 g trattkantareller
Mixa med mixerstav till en slät soppa. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Receptet på denna kantarellsoppa är en favorit i repris från förra hösten. Då fick jag tag i riktigt billiga kantareller och tillagade svampsoppa för första gången och den blev så god att jag sedan har gjort den ett flertal gånger
Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till. Förstår ni hur enkelt det är att göra god, billig, näringsrik och köttfri mat genom att röra till en soppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.