Min chef plockade en hel korg full som jag fick för att laga KarlJohansvampsoppa av till vår nätverkande sopplunch som vi har varje torsdag på Telekonsult Syd, där jag jobbar
Det finns gott om Karl Johan svamp nu och den är så läcker. Som förrätt eller tillbehör till en måltid är Karl Johan svamp med vitlöksolja och parmesan väldigt gott
100 g Karl Johan svamp, färsk eller motsvarande torkad 200 g trattkantareller 5 dl grädde 2 dl mjölk 3% 3 st schalottenlökar 1 msk vitvinsvinäger 1 dl hönsbuljong ½ msk soja salt/peppar smör till stekning Finhacka löken och svetta den i en
Tog en sväng om Coop Forum idag också och fann precis det jag sökte, nämligen Karl Johan svamp. Nu kunde jag glatt få till en ljuvlig onsdagspasta med KarlJohan svamp och prosciutto skinka
”och höll upp en dubbel Karl Johansvamp som var flera dm hög. Jag har aldrig sett en sådan stor Karl Johan förut och plötsligt har vårt kantarellhav fått konkurens
Lyckos er som har Karl Johan i skafferiet efter denna svamphöst, jag har några påsar kvar och den kommer oavkortat gå till pastarätter där den så väl hör hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.