2013 hade
jag en sådan intensiv dag igår att jag helt glömde av att planka. Jag sprang intervaller i backe och diskade diskberg och hade en supermysig hudvårdklass och grillade med Musslans föräldrar och bakade kladdkaka med creme cheesefrosting till mina elever och vips var det dags att sova. Jag checkar av 24 minuters plankande i andra veckan och känner mig helt nöjd med det. Den här veckan har Annie ökat utmaningen till 40 minuter Yes, you heard me: 40 minuter Det innebär att jag behöver planka nästan sex minuter om dagen, varje dag. Min mage behöver dock någon vilodag och jag får försöka att få ihop närmare sju minuter under sex dagar istället. Jag är nöjd med de minuter som genomförs den här hektiska studentveckan. Den här utmaningen är inte något måste för mig utan jag blir glad och nöjd med det jag lyckas åstadkomma. Blir det 36 minuter är jag supernöjd med det och blir det 20 minuter är jag minst lika nöjd med det. Plankutmaningen håller ju inte på for ever utan sträcker sig över fyra veckor av mitt liv. Jag jobbar på så gott jag kan helt enkelt.
Jag är (har varit) en sån där som vissa dagar knappt äter alls och andra dagar kan. Men efter 2015 när jag drabbats av inte bara cancer utan diverse andra
Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Halloj. Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen
Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål
Veckans drink. Okt. 24. med smak av äpple och kanel. Kategorier. Fredagsdrinken. av Christine. Hej,. En mörk och ruggig fredagskväll, som gjord för att sitta hemma med familjen och mysa
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Det är inte alltid min matbutik har så stort utbud av ekologiska grönsaker och sedan älskar jag utmaningen att komponera nya rätter av det som dyker upp i veckans låda
Tahini är en sesampasta som man brukar använda när man gör t ex hummus. Det är i princip det enda jag har använt det till i många år men nu har jag börjat använda det alltmer i matlagning och dressingar och det är väldigt gott
Ja, som ni kan förstå tycker jag med andra ord att den är faktastiskt god verkligen, och speciellt nu medan det fortfarade är lite kyligt ute trots att solen skiner på oss
Veckans middag. Mat & Middagar. Kantarell- & salamipasta. September 29, 2016 14. 43. Den här krämiga och smarriga pastan lyxade vi till vardagsmaten med
Även sommarmagar kan bli tröga, och då passar det bra med en grötfrukost som omväxling till andra, mer somriga frukostar med yoghurt, smoothies och fruktsallader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.