Sedan blev det stranden, och sommarens första bränna. Svider och värmer gott på ryggen ikväll. Efter en sån här dag, var det ju bara som gjort för en härlig avslutning med grillning och en sommarsallad som knappast kunde bli mer säsongsbetonad
Oftast i olika woker och till pasta, och oftast antingen stekt i stekpanna eller i ugnen. I ärlighetens namn har jag tyckt att det låter lite trist och torftigt med kokt kyckling, men där blev jag överbevisad med råge
Tillsätt en rejäl klick smör och den hackade löken, låt svampen och löken stekas 15 min, salta och peppra. Lägg ut ruccolan på tallrikar, toppa med kantareller och sidfläsk och hyvla över parmesanost 75 g ruccola (en liten påse)
Det behövdes efter minimalt med sömn den här helgen, fredag, lördag, söndag har jag varit uppe hela nätterna, ingen sömn men maxat av vänner och skratt och god mat, så det var det värt
Här kommer tips på en mycket god och somrig sallad som passar till allt grillat. Själva åt vi den med grillad råkorv med smak av fänkål och rosmarin och sältan från korven ihop med fruktens sötma blev en riktig höjdarkombination
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.