Pulledpork görs vanligtvis på FLÄSKkött men då jag bunkrat upp med NÖTbog i kylskåpet bestämde vi att använda det istället, det är ett mycket magrare kött – vilket gör att det lätt blir torrt
Ikväll blev det en enkel middag i form av pulledporkburger, ja det låter ju kanske inte så enkelt men det var det för jag hade lite pulledpork i frysen sen förra gången jag gjorde det, smidigt
-) Och resultatet. Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. -). Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
PulledPork. PulledPork, maträtten som hamnade på 3e plats bland de mest populära matsökningarna på google 2013. 1 dl vätska typ vatten/öl/coca-cola. 2-4 tsk kryddor, allt från örtkryddor till piffi allkrydda går bra, men blanda inte för mycket. Koka på 7-9 timmar på den låga inställningen. 2-4 tsk kryddor
Vi valde att använda vår favorit-barbequesås och det blev väldigt gott. Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.