Stimla kycklingen och paprikan. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Stimla kycklingen och paprikan. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Blanda lök, chili och ingefära med cirtrussafterna. sesamolja en sked i taget och smaka av med salt. Grilla laxen och servera den med sallad, tunt skivad gurka
Sätt på det här långkoket redan onsdag eller torsdag kväll, kyl ner och ta fram på lördag och servera med saltgurka, rostadpotatisoch en krämig Cole Slaw
Jag älskar en riktigt bra och matig macka när det är utflykt. Tricket är att få till den rätta balansen mellan vått ochtorrt så det hela inte blir en totalkatastrof över hela kroppen
Detta är faktiskt riktigt bra sommarmat att bjuda på också. Efter lunchen på Humlan med Johannaoch Linda så ställde jag mig frågan här hemma varför vi inte lagat någotsom är så pass enkelt gottochsommarfräscht
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
½ buljongtärning. Honung. tomater, buljongtärningoch persilja. Smaka av med salt, peppar och lite. honung. Lägg ett salviablad på varje ostskivaoch stek dem gyllene
Gudars så gott. Ja den här salladen som vi fick hos Karin och Calle (läs HÄR) för några kvällar sen blev jag helt in love i, så igår fick det bli det till kvällsmat
½ citron, saften. Färsk koriander. Salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. ½ citron. Salt och peppar. 3 dl gröna ärtor. 3 msk mild olja. 1 mogenavokado. 3 dl gröna ärtor. 3 msk mild olja. 1 mogenavokado
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.