Bred fyllningen över laxen och rulla sedan ihop till en rulle med hjälp av plasten. Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark
Smokey BBQ-krydda, eller annan. Grilla karrén och servera med persikorelish och en god. 4 dl vatten. Låt sjuda 15-20 minuter. 4 dl vatten. Låt sjuda 15-20 minuter
Bred fyllningen över laxen och rulla sedan ihop till en rulle med hjälp av plasten. Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark
Blanda dem med majonnäs, senap och vinäger till en slät smet. Rökt lax, stenbitsrom och rädisa. 4 sardeller/anjovis. 1 msk varmrökt lax. 4 sardeller. 1 msk varmrökt lax
Jag serverar gärna soppan med en Hiramklassiker - Hamiltons ostpastejer. Mixa tillsammans med oljan till en grov soppa och tillsätt lite mineralvatten vid behov
Kör alla ingredienser till peston i matberedare och spä med olivolja till en krämig konsistens. Slunga nykokt pasta i peston, hyvla över lite parmesan och ta ett par tag med pepparkvarnen
Jag serverar gärna soppan med en Hiramklassiker - Hamiltons ostpastejer. Mixa tillsammans med oljan till en grov soppa och tillsätt lite mineralvatten vid behov
Ursprungsreceptet kommer från Läckberg & Hellbergs bok "Smaker från Fjällbacka", men i mitt sommarhem serverade mormor potatis på samma sätt - fast hon blandade i lite finklippt persilja oxå
Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten. Värm upp pastan i såsen och lägg på tallrik, lägg laxen ovanpå och servera med t
I morgon ska jag på Swedish Paleo’s första medlemsträff, det ska bli riktigt intressant att lyssna på en föreläsning om anti-inflammatorisk mat av klubbens medarbetare Karl Hultén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.