Innan dess hade jag nästan aldrig varit in på en blogg och hade minimala datakunskaper. Både den här vägen, på min Facebooksida, Instagram och inte minst via mina kokböcker
Det är alltid lika spännande att ta en titt påbloggens statistik i slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsrecept i listan, det beror förmodligen på att jag ofta delar mina bakningsrecept i bakningsgrupper på facebook
När man funderar på midsommartårta och går påsommarlov. Prognosen är god med andra ord och jag motar bort eventuella stråk av stress som så ofta tendera att uppkomma i kroppen även med ett förestående sommarlov, innan jag varvat ner ordentligt
Solnedgång över Kleopatrastranden på nyårsaftonen. Det känns verkligen roligt att min mat är så populär, bloggen når väldigt många världen över ser jag i statistiken
Men vi ska anstränga oss och det blir lite hälsotema här påbloggen under den närmaste tiden, vi börjar med en vintersallad som innehåller proteirik quinoa, och flera mycket nyttiga ingredienser som fänkål, ruccola, granatäpple och mandel
Eller på grillad kyckling med getost. Stryk ett generöst lager djävulssylt på en laxfilé. Stek i ugnen på 200 C ca 15 min beroende på laxbitens storlek och tjocklek
Satt och åt på denna gröt-tallrik en timme imorse för den aldrig tog slut, haha. I alla fall så bestod den av havregrynsgröt med mandelspån toppat med bär, keso-kvarg med chiafrön och lite jordnötssmör
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.