Sloppy Joes "föddes" i USA för mer än ett halvsekel sedan och det är snabbmat som står sig än idag för oss som är obekymrade ätare av det mesta här i världen
Välkommen till mig här i sommarköket. Har rest till Halmstad där jag ska sitta hus- och kattvakt de närmaste tre veckorna, inget dåligt "sommarjobb" det kan jag tala om
Kommer du ihåg när du smakade din allra första kladdkaka. Hur du kanske redan i första tuggan föll handlöst för denna mjuka, söta och kladdiga kaka som liksom fastnade i gommen
I dag har det varit full aktivitet i Mårtenssons kök, jösses Amalia vad vi har kockat. Eller kanske rättare sagt så är det mest Håkan som har kockat, Anki har mest stått bakom kameran och dokumenterat allt som hänt i köket
Alltså dessa ljuvligheter måste ni prova. Vaniljscones. Sååå goda med marmelad och ost till. Mums. Matbröd. 4 dl mjöl 2 tsk vaniljsocker 1,5 tsk bakpulver 50 g smör 1/2 tsk salt 1 dl grädde 1 dl mjölk
Nu när min egenodlade basilika börjar växa till sig till bra storlek så används den flitigt. Bland annat så fick den vara en av huvudingredienserna i den här risotton
. Det är må se ut som en vanlig äppelpaj, en liten tartelette, men det är så mycket mer än så. Det här är en äppeltartelette som passar, ja mer eller mindre, de flesta
Magi. Varma dagar som aldrig tar slut. Låter som en utopi men så är det här uppe. Kvällarna är ändlösa och solen går ner en kort stund utan att ta ljuset med sig
Idag grattar jag dotter Josefin som fyller år, och det får bli med den här ljuvliga chokladkrämen. För drygt ett år sedan tillbringade Josefin och jag en härlig s k "mammavecka" i Paris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.