smördeg, färsk, kavlad. Riv osten grovt över den, strö över finhackad persilja och peppra. Skär cm-tjocka skivor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper
Denär dessutom lätt att göra mjölkfri. I alla fall är det min favoritsemla. Roligt faktiskt att det finns miljoner varianter, på den traditionella klassiska semlan, idag
Tänk att garnera denna med färskabär istället och kanske lite härlig mynta. När vi var i Marstrand i påskas och åt brunch så tog jag lite äggost till dessert
Men nu ärdenhär. Det var i mitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
Eftersom det har varit dåligt med högtidsdagar på sista tiden, och väldigt gott om härlig äggvita efter all vaniljkrämskokning här i bageriet, bestämde vi oss för att det är Marängsvissens dag imorgon
När jag var ny här i Sverige hade jag svårt att skilja mellan rev och räv. En infödd stockholmare skulle aldrig bry sig om skillnaden men för min flickväns norrländska öron var detta en styggelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.