Mojito 4-6 cl Ljus romJuicen från 1 lime2 teskedar sockerBladen från 2-4 myntakvistarKrossad isMosa myntabladen tillsammans med socker och lite sodavatten. 4-6 cl Ljus rom
Den här har jag bloggat om för länge sedan men är väl värd att upprepas. 1 citron1/2 liter jordgubbar1 ask physalis1 dl konc flädersaft1 liter äppelciderismynta och citronmelissLägg frukt och bär i skivor i tillbringaren
Det är mycket jag verkligen tycker är sååå gott när det gäller mat o dryck. En sak det inte varit så mycket om på bloggen är drinkar, men jag tycker det är himmelskt gott
2,6 dl socker2,4 dl vetemjöl200 g mörk choklad2,5 tsk bakpulverNypa salt1 ägg1 tsk vaniljsocker1,25 dl mjölk0,6 dl naturell oljaFyllning & garnityr. Fördela smeten i formen, skruva ned ugnen till 175 grader, och grädda kakan i nedersta delen av ugnen i 30-45 minuter, tills kakan är fast. Smält cirka 40 g choklad och spritsa över kakan. 2,4 dl vetemjöl
Han har tillsammans med en av de duktigaste barkilllarna I Stockholm (Tony Yilmaz på Tiki Room) tog fram en god sommardrink som jag skulle kunna servera mina gäster under midsommar
4 cl rosa gin, fyll upp med rosa grapefruktläsk. Nästa drink blev en sommargrön variant med 1 st limecider och 4 cl mintvodka. 48. 43. 34. 42. 14. 2019-05-04 10. 24. thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat. php on line 1273 4 cl ros. 4 cl min
Till 4 glas600 g kärnfritt fruktkött av vattenmelon16 cl Campari2-3 dl blodapelsinjuice12 isbitarEv apelsinskivor till kanten på glasetSkär melonen i grova bitar. Till 4 glas
4 dl kokosmjölk. 4 msk Malibu kokosrom. 4 dl kokosmjölk. 4 msk Malibu kokosrom. Var ju inte nöjd med den förra kokosglassen jag gjorde då det blev för gryning och smakade för lite kokos, att den blev gryning berodde säkerligen på att den innehåll så mycket kokosflingor
20 Jun. 10. 20. Smörgåstårta nr 1. 0kommentarer. Så var det smörgåstårtedags igen. Så här blev nummer 1. Den har en fyllning på coleslaw och en leverpastejsfyllning och sen dekorerad med rostbiff, skinka, fetaost och grönsaker
40%. saften av 4 pressade citroner. Ta en plastburk och blanda samman alla ingredienserna i. Frys. Skeda upp i glas och fyll på med fruktsoda eller Sprite
3 hela ägg 2 äggvitor140 g florsocker 2 msk citronzest (från cirka 4 stora citroner)125 ml citronsaft, från 4-5 citroner ungefär200 ml creme fraicheTopping. 2 äggvitor2-4 msk sockerPistachnötterAtt göra. Vispa upp äggvitan till ett skum, och tillsätt därefter succesivt socker, cirka 3-4 msk i allt. 140 g florsocker. 4 stora citroner. 4-5 citroner. 2-4 msk socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.