Vi har aldrig tidigare ätit så saftiga och mjuka muffins som dessa så det är bara att tacka och bocka herr RoyFares för receptet ur hans bok ”Delicious”
Blanda äggula, socker och maizena i en bunke. Dela vaniljstången på längden, skrapa ur fröna och lägg dem och stången i en kastrull tillsammans med mjölken
Runda bullarna med händerna och lägg på plåt med bakplåtspapper. Skolla mandel genom att koka upp vatten och mandel tills du ser att skalet på mandel börjar skrynkla sig
Den här kommer bli en sommarfavorit. De ska bli lite brända och sjunka ihop. Den passar som förrätt i något mindre portion, lätt sommarlunch tillsammans med bröd, eller lägg till salami eller laxskivor för en lätt matigare sallad
Runda bullarna med händerna och lägg på plåt med bakplåtspapper. Blanda samman alla ingredienser förutom mjölken till en massa, blanda sedan i lite i taget av mjölken och blanda väl tills du har en fin mandelfyllning
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Saftiga, mjuka men ändå lite att tugga på eftersom de innehåller både kokos och hackade valnötter. Det här receptet från RoyFares ger helt fantastiska morotsmuffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.