Krydda och smaka av såsen med salt och cayennepeppar efter smak samt citronsaft. Louise Johansson. Toppa med kräftstjärtar och hackad dill och servera direkt
Varva i formen och krydda med salt och peppar. Blanda med löken, det smälta smöret och dillen. Lägg strömmingsfiléerna med skinnsidan nedåt på en skärbräda och bred en klick av fyllningen på varje
”Det här är frukostbrödens svar på Caroline af Ugglas sångskola, alla kan baka dem”, så säger Martin Johansson om sina kalljästa frukostbullar och jag kan inget annat än att hålla med honom
Detta är en chokladtårta fylld med chokladfluff på marsgodis och vaniljmousse. Täckt med marsipan. Blanda försiktigt med en slickepott till en jämn smet
Krävs väldigt mycket för att jag skulle ersätta detta recept med annat. Täck med plastfolie eller kökshandduk och låt degen vila på en dragfri och varm plats tills den har fördubblats sin storlek
*Hacka chokladen i ganska stora bitar*Blanda Mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt i en liten bunke*Blanda smör och socker till en krämig smet*Blanda i äggen var för sig*Tillsätt mjölmixen*Tillsätt den hackade chokladen*Häll över i formen, släta till ytan med en slickepottGrädda ca 20-25 min
1000 g vatten 30 g jäst 1200 g vetemjöl med hög proteinhalt 300 g durummjöl 40 g havssalt. 1000 g vatten 30 g jäst 1200 g vetemjöl med hög proteinhalt 300 g durummjöl 40 g havssalt
Blanda försiktigt med jordnötsblandningen. Tittat lite på teve, börjar läsa på en helt ny bok och en långpromenad med hunden, samt slänga ihop en sats med Lion Bars - vilket gick på ca 15 minuter + vilotid i kylen en timme. 3 dl Jordnötssmör med bitar (crunchy). 3 dl Jordnötssmör med bitar (crunchy)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.