Sojafärslimpa med svampsås, haricots verts och tomatsallad
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 125 g torkad sojafärs
  • 0.75 dl havregryn
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 5 dl kokande vatten
  • 1 st gul lök
  • 1 msk rapsolja
  • 1 st ägg
  • 8 st katrinplommon
  • salt
  • 0.5 dl parmesanost
  • 200 g champinjoner
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl vatten
  • 2 dl grädde
  • 0.5 tsk svampsoja
  • salt
  • 150 g haricots verts
  • 2 tsk rapsolja
  • 2 msk pinjekärnor
  • 3 st tomater
  • 0.5 st rödlök
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • flingsalt
  • 2 tsk hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.