Idag när jag kom hem på lunchen var jag VRÅLHUNGRIG. Grunden är som de Zoats jag gett recept på tidigare men istället för att göra dem söta så hade jag i morotspuré, örtsalt, oregano och toppade med ärtor och kyckling
Eller, egentligen bestämde jag mig för detta redan igår, så jag satte igång att koka äppelmos klockan elva på kvällen - men ni vet ju vid detta laget, att jag är rätt hängiven min frulle
Husgeråd Kniv Stekpanna Skalkniv Bunke Ugnsform. Ingredienser Kålpudding Receptet är för 4 personer 500 gram älgfärs* 1 st vitkålshuvud 1 st gul lök 0,5 st röd chili Efter tycke & smak persilja Efter tycke & smak himalayasalt/havssalt Efter tycke & smak svartpeppar Efter tycke & smak kokosolja (alt
a "Draktränaren"Varje år uppmanas föräldrar att baka eller laga något att ta med till skolan på öppet hus-dagen och allt detta dukas sedan upp till ett gigantiskt fikabord där föräldrar, släktingar och barn sedan får fika tillsammans
Istället bjuder jag på en rätt som min käre make gjorde för ett tag sedan – en jambalaya. Och jag skrattade när jag såg bilden – jag måste nog dra ned på granatäpple – men det är ju så förbaskat gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.