1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja med matlagningsyoghurt för en frisk sås. Matilda har just provsmakat färsen och gav betyget4 av 5
1 hel vitlök. 1/2 + 3 msk olja. 1 msk citronjuice. salt och peppar. Sätt ugnen på 200 grader. Skär toppen av vitlöken, lägg den på en bit folie och häll över 1/2 msk olja
Eftermiddags-mellanmål. lunchenJag försöker variera mitt matintag så mycket som möjligt för att jag ska få i mig av alla viktiga näringsämnen och för att maten ska vara en njutning varje gång
(Hit kan man förbereda i god tid innan middagen och sedan ställa kallt. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
I förra inlägget tipsade jag om bra mat att ha med sig ut på vandring. I detta inlägg tänkte jag ganska kort och lätt gå igenom hur jag gick till väga för att torka maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.