Hur som helst vi börjar med det viktigaste - tårtan. Jag halverade satsen eftersom originalreceptet var för 8-10 pers och vi bara var 5, så det går utmärkt att göra större sats. 4-5 bitar. 4-5 bitar
Delvis för att jag älskar att ge bort något jag gjort och delvis för att jag inte bara kan baka för mitt hushåll, vi vill inte ha såna frestelser hemma, en win-win situation alltså, jag kan glädja en vän med hembakt, jag får baka och jag riskerar inte att sätta i mig en hela plåt brownies
Blanda mjöl, socker och salt och sikta i 3-4 omgångar. Grädda längst ner i ugnen för 35-40 minuter. Don't check the cake before 35 minutes, or you could deflate your cake, but also try not to over-bake
Scroll down for englishi februari)sipp, nada, nothing - nollyou name it point and shootdet visste jag inte ens vad det var för fem år sen, än mindre vad systemkameror kunde göra)Och jag älskar detMed den här tårtan vill jag tacka alla Er som läser
Fördela smeten i formarna och grädda i 20-25 minuter eller tills bakstickan är torr när du tar ut den. 16-18 dl florsocker. Vispa tills du har en smidig och krämig smet (ca 3-5 minuter med elvisp) Tillsätt resten av florsockret tills du har en bra bredkonsistens. 16-18 dl florsocker
Originalet kommer från Sugar&Snapshots, men jag har modifierat receptet något så det ska passa mig. mitten (testa med en sticka efter 40-45 min och lägg på 5 min i taget om det
Häll i kantarellerna, sparrisen och b-jäst tillsammans med lite timjan, salt och peppar. A while ago my future husband had his birthday and I surprised him with a home cooked dinner and wine
Två lager av grymt goda röror – creme cheese på cashewnötter ger extra protein och söt-nötig smak (en vanlig naturel creme cheese kan dock användas istället) blandat med pepparrot för lite sting och en vacker rödbetsröra med valnötter
//Sometimes when I cook, I want to try to disconnect from everything else and just go in for the food, so I put on soft music, light some candles that you can actually do now because it’s getting darker in the evenings and it’s one of the things I like most of the fall, yes…and of course my birthday to who is in the fall ^^
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.