Det finns alltså folk som per automatik slänger middag som blir över. När du lagar mat. Med mycket topping som nötter, mandelsmör, bär, frukt, kokos eller vad du gillar
Närman bakar så behöver man ibland tre händer, så då får man vara lite påhittig. ställa spritspåsen i ett högt glas, så slipper jag hålla i påsen när jag ska fylla den
Han skriver vidare att det pågått en strid om vem som skapade receptet från början - OGO Konditori i Stockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller Hovkonditoriet på Regeringsgatan
Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade och endast spotifylistan med vinterfavoriterna och ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
Utlovade i torsdags receptet på de baugetter jag bakade till torsdagens sopp-middag här hemma. Dela degen i tre eller fyra delar, beroende på hur tjocka baguetter som önskas
Jag tycker fortfarande att böcker och handskrivna block är det bästa och mest praktiskanärmanska leta efter, och använda recept - även om böckerna numera ofta får ge vika för datorn
Byt ut vispgrädden mot havre-soyagrådde och du får en både gluten-och mjölkfri tårta till midsommar. Vispa äggvitor och citronsaft till ett fast skum, bunken ska gå att vända upp och ned
Det lär bli både vistelse i skärgården i lilla sjöhuset hos morbror och moster och i lägenheten vid Globen inne i stan - ett upplägg vi haft den senaste tiden
Jag vet knappt hur det här ska sluta. Äsch skit samma, godsaker är till för att njutas av och det gör jag minsann och speciellt när det smakar så in i hoppsan gott att jag knappt kan sluta äta
Gör sedan tryffel-toppingen. Du ska kunna hålla skålen upp och ner när de är klara. Diska vispen noga för annars kanske inte äggvitorna blir fluffiga, använd den torra vispen och vispa till ett hårt skum
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.