Jag fastnade vid ett recept på snacksoch testade det såklart nästan omedelbart när jag kom hem – superlätt gjort – tar en liten stund i väntan på att godingarna är inne i ugnen och rostas, men såklart värt väntan
Finhacka jalapeñosarna och majsen med matberedare eller mixer. Du kan också finhacka dem med kniv. Vispa crème fraiche och blanda i mixen av jalapeño och majs
Men jag är rädd för att det ska bli för tjatigt i tidningen om jag alltid ”krånglar till det” och gör glutenfria versioner av sådant som läsaren enkelt och billigt kunde tillreda med vete
Lägg därefter ner löken, vitlöken och smöret och stek på medelvärme tills den blivit krispig. Stek svampen i en stekpanna med någon droppe rapsolja, så vätskan kokar ur
Blanda rosmarin, kajennpeppar, socker, salt och smält smör för sig och sedan med de varma nötterna. Lägger på begäran in Nigellas version med enbart nötter, ni ser säkert likheten
Vi ska hem till ett par vänner ikväll och äta lite god mat och bara umgås, och det ska verkligen bli trevligt=) Dessutom tar Jonas en välbehövlig paus från huset idag och bara umgås med mig och Elsa…lycka
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrönoch gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Jag har den senaste tiden läst en del om ayurveda och försökt förstå/lista ut vilken personlighet/kroppstyp som mest stämmer in på mig och vad jag med tanke på det borde äta för att må som bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.