Det absolut snyggaste resultatet blir nog om du låter varje blomblad halvtorka i runda former innan de fästs på blomman men jag har oftast inte det tålamodet (vill bli färdig fort) För utseendets skull är det nog även bra att använda sig av floristtråd för att hålla i och hänga upp och ner men inget jag provat
Det är ju inte min första Croissant baka men jag vet inte exakt hur många gången bakar jag Croissant menden här gången är min första Croissant som bakar med den dyraste ingrediens…
eller. – Hur sjutton får man in den i diskmaskinen. Men, visst kan det hända att man misslyckas katastrofalt och då finns det några knep Bertil från GrillSymbol lärde mig
Middagen var inte så avancerad heller, men det tar alltid lite tid när man ska skära upp grönsaker. Som förrätt var min plan att göra vietnamesiska vårrullar, som jag tidigare skrivit om hurenkelt det är att göra
Enligt receptet skall salladen serveras till stekt ryggbiff ellerentrecote (som man skär i bitar). För en tid sedan hittade jag ett receptblad på en "biffsallad" i min närbutik
Stärkelsen gör att moset blir klistrigt, och det vill man inte, det kan bli oätligt då. Var lite på din vakt så att du inte öser i så mycket vätska att moset blir alldeles för löst
)När kakan svalnat, ställ i kylen några timmar så den sätter sig och blir mycket lättare att skära. En s-more cake eller fudge brownie-paj med marshmellows
Det blev riktigt läckra kakor det här men jag fick ett lätt bryt innan de var klara. Jag gjorde hälften i vanliga småbrödsformar av papper ni vet och hälften i små silikonformar och jag tror det var lim i pappersformarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.