Blanda såsen medpastanochräkorna. Denna krämiga räkpastan är en favorit jag har. På bilden ser ni en enkel pasta medräkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar
Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Blanda pastanmed såsen och tillsätt citronsaften, hälften av ruccolan samt de soltroakde tomaterna. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkornaoch fräs dem någon minut
Lägg i rejält med skalade räkor en halvminut. Späd med lite vatten för tunnare sås. Fräs schalottenlök, röd chili, körsbärstomaterna och tomatpuré i olivolja tills tomaterna smälter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.