Hungrig blir man hur som helst och grillade kebabspett smakar underbart. Hallonbåten tar oss med på äventyr och det enda vi kan önska är att dagarna inte ska ta slut
Kryddig pakistansk kebabmed sting tillagad på två olika sätt. Jag har både lagat den som man gör “på riktigt”, alltså på spett (seekh betyder spett) över grillen och jag har även gjort en förenklad vardagsvariant där jag har plattat ut kebaben i långpanna
1,5 msk ras el hanout kryddblandning (eller köftekrydda eller kebabkrydda). 500 g lammfärs eller kalvfärs 1 gul lök 1 klyfta vitlök 1 kruka bladpersilja 1,5 msk ras el hanout kryddblandning (eller köftekrydda eller kebabkrydda) 4 potatisar 4 tomater 400 g konserverade körsbärsomater salt och peppar
Hemgjordkebab och kebabsås. Servera medkebaben. Denna lördag har nästan hela dagen bestått av matlagning till och från, jag har nämligen gjort hemmagjord kebab och det tog sin lilla tid
Har haft en kanonhelg med bl a besök lördag – söndag och det är ju alltid kul. Här kommer ett recept på hemgjordkebab, som jag gjorde för någon vecka sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.