Fräs vitlök, chili ochsaffran i en vid kastrull med olja. saffran. Kärna ur och finhacka chilin. Fintärna tomaterna och strimla fint paprika, fänkål och zucchini
Idag bjuder jag på en riktigt saffransgulfiskgryta. Smaka av med salt och peppar. Dragon är en favorit ochsaffran hade jag kvar ett par kuvert av sedan i julas
snabb avokadopasta med chili, citronoch vitlök. AVOKADOPASTA MED CHILI, CITRONOCH VITLÖK. Smaka av med salt och peppar, och kanske något mer om du vill
Pressa i vitlöksklyftorna och låt koka några minuter. Häll av vattnet och servera direkt. Så här gör du 20 minuter Häll kokosmjölken i en gryta och blanda ner saffran. Blanda ner lax och räkor cirka 1 minut innan servering. Riv blomkålshuvudena grovt och koka dem med en nypa havssalt i 3 minuter. 1/2 g saffran
Till middag idag lagade jag en fiskgrytamed hjälp av det som fanns i kylen och frysen. Resultatet blev riktigt gott och grytan serverade jag med stekt blomkålsris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.