Om du vill imponera på gästerna, familjen, nära och kära – eller bara unna dig själv nått riktigt gott så föreslår jag att du gör den här superenkla glassen
Jag är lycklig nog att ha ett litet smultronland, där smultronen just nu lyser röda. De är ju jättegoda att äta precis som de är, men jag fick en obändig lust att göra smultronglass, så jag skred till verket
Nu finns det gott om smultron i dikeskanterna. Dom små röda är goda att äta som dom är men hittar man mycket så tycker jag att man ska göra den här glassen
Middag på Stockholm fisk. Igår åt vi middag på Stockholm fisk både för att det var vår bröllopsdag igår men också för att tacka min mans snälla mamma som har tagit hand om vår lilla katt i en vecka när vi har varit på Kreta
Gordon Ramsey´s beef Wellington. Till nyår gjorde vi Gordon Ramsey´s recept på beef Wellington. Det är lite pyssligt och kan vara lite svårt om man aldrig har gjort det f
Idag när jag var på promenad i skogen hittade jag ett riktigt smultronställe. ). Av de smultron jag lyckades få med mig hem blev det en riktigt gräddig smultronglass
Har varit på sexårskalas och på tallriken njöt jag av barnsligt goda sockerbomber. Jordgubbs- och smultronglass, perfekta maränger med seg mitten, kanelsnurror, ballerinakakor och färska svenska jordgubbar
Mosa smultronen. Vispa grädden hårt. Vispa äggulor och florsocker och vänd ner i grädden tillsammans med de mosade smultronen, vaniljaromen och den rivna chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.