S’mores cookies med fluff
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 10,5 dl strösocker
  • 12 dl brun farin
  • 11 ägg
  • 12,25 dl vetemjöl
  • 10,5 tsk bikarbonat
  • 10,5 tsk salt
  • 10,5 tsk malen kanel
  • 1 strösocker att rulla degen i
  • 11 burk marshmallow fluff
  • 1100 g mörk choklad, smältSätt ugnen på 175 grader. Täck en plåt med bakplåtspapper.
  • Vispa samman smör, strösocker och brun farin. Tillsätt ägget och blanda om. Blanda de torra ingredienserna i en separat skål och häll över smör- och sockerblandningen. Blanda ihop till du precis fått en slät kakdeg. Rulla bollar (ca 2 tsk kakdeg) och doppa i strösockret så att den täcks väl. Lägg på en plåt. Ha 5-10 cm mellan varje cookie då de kommer flyta ut. Tryck inte till bollarna. Grädda i omgångar i ca 7-9 minuter. Rotera plåten efter 5 minuter. Kakorna ska vara lätt gyllene i kanterna. Låt svalna på plåten då kakorna då kommer att kollapsa och få sitt karaktäristiska utseende. När kakorna svalnat, ta en klick marshmallowfluff och tryck ihop två kakor, doppa ena halvan i smält choklad och njut av denna helt otroliga sockerchock.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.