Idag är det kanelbullens dag och det måste vi naturligtvis fira med de absolut godaste kanelbullar som finns (enligt mig) nämligen 'sticky cinnamonbuns'
Vispa samman ingredienserna till glasyren med elvisp. Smula ned jästen i en bunke. 1/2 tsk salt. 1/2 msk vaniljextrakt. Täck sedan degen med först plastfolie och sedan med bakduk och låt jäsa i ca 30 minuter (dubbel storlek). 1/2 tsk salt. 1/2 msk vaniljextrakt
Today is CinnamonBun Day. I chose to make no-bake protein cinnamonbun cookies. Do you want to bake usual cinnamonbuns I have the recipe here and if you want to use coconut sugar in your buns the recipe can be found here
Ett annat alternativ för de som inte vill äta kanelbullar men som ändå vill äta något med den goda kanelbullesmaken (eller så klart även för de som bara vill ha fleeer kanelbulle-alternativ) så har jag här ett recept jag gjorde förra året
De är inte så söta, så man kan om man vill öka på mängden sötningsmedel. Mix the melted coconut oil with almond milk, cinnamon, cardamom, vanilla and sukrin in a bowl
med zest, kanel och salt. Something else I also like a lot is cinnamonbuns. cinnamon. Jag är väldigt förtjust i croissanter och bakar dem regelbundet hemma
) with cinnamon, sugar and butter. 1. Heat up the water to a tepid temperature. 2. Mix together the water, the yeast, the salt, the cardemom, the sugar
/ När degen precis lossnar från kanterna räcker det med mjöl. Cinnamon / Kanel. Recipe / Recept. If you haven’t tried Swedish cinnamonbuns yet, you have too
Igår tog jag en liten paus från bloggen och firade istället mini-julafton med familjen, innan jag på kvällen drog ut för att träffa en kompis jag inte sett på flera månader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.