Jag kommer alltid komma ihåg en gång när jag bodde i USA och gick på dansskola (det var innan jag brydde mig lika mycket om maten som jag gör nu) och en kompis till mig beställde en sallad på en pizzeria medan vi andra åt pizza
Garnera med räkor och gräslök. Inbakad fläskytterfilé med parmaskinka. Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost och basilikablad
Smal potatisgratäng. Innehållet av vitaminer och mineraler skiljer sig åt då sötpotatis har ett högre innehåll av bland annat betakaroten och kalcium, medan vanlig potatis innehåller mer järn och C-vitamin
Huvudrätten bestod av vitlöksspäckad oxfile med grönpepparsås o potatisgratäng. då e den medium. Hacka paprikan i fina tärningar, finhacka löken och fräs detta i en klick smör på medelvärme
Blanda med skinkan och oliverna. Lägg på plåt med bakpapper. Garnera med. Laxpaj med sikrom - 195 kcal/p. 200 g philadelphia light med gräslök, 12 %. Potatis- och ärtsallad med kronärtskockshjärtan och yoghurtdressing - 200 kcal/p. 200 g philadelphia light med gräslök, 12 %
Både pojkvännen och jag är väldigt glada i just potatisgratäng och då är det ju bra om man inte varje gång äter en fet variant… Jag använde sojamjölk men det går givetvis bra med komjölk också (ris- och havremjölk också kanske
Mixa soppan slät tillsammans med lättmjölk och vitpeppar. Lägg i buketterna, tryck ner broccolibitarna med en sked så att de hamnar under vattenytan och koka i 5 minuter till. Som tillbehör kan man till exempel ha ett knäckebröd (50 kcal) med kalkonpålägg (35 kcal) och/eller ett kokt ägg (75 kcal)
Jag har gått lite under jord senaste månaden och det har ni nog märkt och jag har samlat på mig ett par recept det varit efterfrågan på och dessa ska jag ju såklart dela med mig av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.