Den hade jag skurit i klyftor, vänt i rapsolja smaksatt med vitlök, samt ljus soya. Men jag har ju redan erkänt att jag för tillfället snöat in på rabarber och vildsvinskött
Bladan samman couscous, apelsin, granatäpplekärnor och lax. Jag kan säga att jag är uppe vid denna tiden högst ofrivilligt och lider alla helvetes kval inombords, ungefär så i alla fall, men uppe är jag likväl och ska lämna barn på fritids/förskola och sedan styra kostan mot jobbet
Jag blev serverad glass smaksatt med brynt smör av Nicklas på en grym middag för ett år sedan, och det har inspirerat mig till den här goda och enkla desserten
4 250 g färska bönor t ex haricots verts eller vaxbönor 1 broccoli à 250 g 1/2 - 1 röd chilifrukt 2 salladslökar 1/2 sats kyckling med sesam (se länk under steg 2) 2 msk rapsolja ca 4 dl kokt bulgur 1 riven vitlöksklyfta 1/2 tsk salt 3 msk japansk soja 1 msk sesamolja 1/2 dl sweet chilisås 3 ägg 1 msk sesamfrön 1 1/2 dl cashewnötter koriander Till servering limeklyftor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Här kommer två smaksatta sorter som är fantastiska att ha i sallader eller som en dippa. Jag älskar olivolja och det ringlas flitigt över maten i mitt kök
Tärna paprikan, hacka purjolöken och skiva tomaterna, och blanda ner i bulgurn med oliverna. Koka bulgurn i vatten enligt anvisningarna på förpackningen
Efter det att paprikan blivit mjuk tillsätt bulgur, persilja, vegeta, paprikapulver. Värm olja i en kastrull och stek de i småbitar skurna vitlök och lök
En marockan skulle kanske inte tycka att denna couscous är typiskt marockansk, men eftersom den är smaksatt med marockansk kryddblandning så får den heta marockansk couscous
Efter det att paprikan blivit mjuk tillsätt bulgur, persilja, vegeta, paprikapulver. Värm olja i en kastrull och stek de i småbitar skurna vitlök och lök
Couscous med hjortfärsbiffar, äppeltsatsiki och tabouleh. På min arbetsplats pratas det ganska ofta om vad som lagats och jag blev nyfiken när de pratade om en äppeltsatsiki som tydligen var väldigt uppskattad
Men som tur är så är jag inte tonåring nu och kan då alltså älska brysselkål. Receptet, men med några små förändringar, hittade jag på Under vårt tak och där hittar man massor av god mat och dessa tillagade efter Paleo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.