1. Skär sillfiléerna i sneda bitar. 2. Skölj citronen och zesta skalet. 3. Skiva löken i tunna skivor. 4. Varva sill, lök, citronzest, kryddor och dill i en burk
Det är härliga tider som väntar då vi kan äta svenska grönsaker, frukt och bär. Jordgubbarna har varit mogna i flera veckor och för mig är just jordgubbar det svenskaste man kan tänka sig bland frukt och bär
Blåbärsglögg med kanel, kardemumma och stjärnanis bjöd ICA på under sin julfrukost i september. Den var så världsgod att jag bara måste dela med mig till er inför adventstider
Denna vecka har jag Linas inspirationskasse. Ibland tar jag en kasse för att få lite inspiration och man inte alltid har fantasi att veta vad man ska laga för middag
Det blev som vanligt mycket snack om julmat och sillsorter på jobb innan de lediga dagarna tog över. Tobias hade spanat ut ett recept på fänkålssill som jag tyckte lät supergott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.