Picknick-tips och tävling. Nu är det juni och därmed sommar. Jag längtar jättemycket efter varma och soliga dagar och ljumma sommarkvällar när man kan sitta ute
Anna var hemma och vi lagade och stökade tillsammans och det här blev gott tyckte vi. Paprikorna började se lite trötta ut men håll i er vad pigga dom blev när dom fick sällskap av svamp och
Carbonara – finns det någon som inte gillar det. Kyckling carbonara och en tävling med fina priser. Kyckling är ju lite snällare mot min kropp och vår miljö än rött kött och så blir det så himla gott med knaperstekt kycklinglårfilé i carbonaran
Makisushi – här med gurka, avokado, crabsticks och cream cheese. Och om du tar dig igenom hela det här inlägget så finns det en tävling på slutet där du kan vinna en massa sushi-produkter så att du också kan göra det själv
Nigiri – Sushi. Jag är en kött och potatistjej och har endast smakat sushi på en skitvidrig och otroligt otrevlig restaurang på Drottninggatan i Stockholm
Då är det väl lite extra bra att priset i den här fantastiska tävlingen är just en pizzasten, med tillhörande pizzaspade och ett ex av min senaste vegetariska kokbok – Jävligt God Husman
Idag är det tisdag och det blir veckans matsedel. Köttfärswok och ris. Ugnsfalu och potatismos. )) och lägg ner kycklingdelarna, blanda runt så allt täcks
Jag och min polare Andreas som driver bloggen superkroppen. Han är en redigt sportig typ, och som sådan gick han och vann hela sin kroppsvikt i bönpasta för några veckor sedan (hur roligt är inte det
Inledningsvis är det en svensk tävling och vinnaren går vidare till den internationella finalen. Jag hoppas såklart att du lägger din röst på mitt recept, salsicciafylld salviakyckling med potatiskaka och grön valnötskräm
Den här organiska fajitaskryddmixen från smakboxen stod i centrum och jag valde att servera fajitassojabitarna med en risnudelsallad med wakame och rädisor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.