14 msk kapris. 11 bananschalottenlök i ringar. 1salt och pepparKoka potatisen mjuk i saltat vatten, vid servering krossa den grovt och toppa med övriga ingredienser. 1Stek sedan fläsk, 10 blad salvia ochlök gyllene och krispigt i 50 g smör. 1Krydda kycklinglevern med salt och peppar och stek den färdig i smör med lite salvia. 1Lägg upp kycklinglevern på potatisen och toppa med fläsk, salvia ochkapris samt lök
Tärna under tiden lökoch äpple i halvcentimeter stora bitar. Krydda leverskivorna runtom med salt och peppar och stek gyllene på båda sidorna, den ska vara lite lätt rosa inuti
Smörstektlök, kantareller ochsyltlök. Börja med att blanda, trattkantareller, vitlöksklyftor, röd. Börja med att bryna bacon i het panna med lite smör och
I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligt pedagogiska recept och lite kuriosa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.