Bred på leverpastej jämt över botten. Lägg på det sista brödet. Jag klickar även citronmajonäs på äggen så håller sig räkorna på plats och använder massor av röda vindruvor, både på tårtan, runt omkring och druvor i en skål på sidan om, det är så gott med vindruvor till
Skär de andra bröden på samma sätt. Ta bort formen och bred kvarg på kanten av tårtan. Lägg tårtan på en salladsbädd och garnera med rucolasallad, körsbärstomater, oliver och parmaskinka
Ingredienser1 paket skinka. (Vi hade bara kokt, men det blir godare med rökt)100g bredbar leverpastej2 msk bostongurka5 ägg3 msk majonnäs1 burk mimosasallad1 paket rostbiffNågra salladsbladNågra gurkskivorOst (Vi hade bara präst, men blir klart finare att rulla om man har t
Lägg ut två hönökakor till en rund botten, lägg på fyllning. Bred på smetana ovanpå tårtan, dekorera med skivade ägg, skalade räkor, lax och hackad sallad
Skär de andra bröden på samma sätt. Ta bort formen och bred Kesella på kanten av tårtan. Lägg tårtan på en salladsbädd och garnera med rucolasallad, körsbärstomater, oliver och parmaskinka
Minns att innan pizzeriernas intåg i stan fanns ett ställe som hette smörgåsboden - där kunde man köpa mängder med olika smörgåstårtor eller bitar av dessa samt landgångar och snittar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.