Smördegswienerbröd
www.stowr.se
www.stowr.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 förpackning glutenfri smördeg
  • 1 fast hallonsylt
  • 1 Marsán vaniljsås
  • 1 mjölk
  • 11 st ägg
  • 12 krm vatten
  • 1 mandelspån
  • 1 florsocker1. Sätt ugnen på 250 grader. 2. Vaniljkrämen gör du med Marsáns vaniljsås och mjölk. Följ anvisningarna på förpackningen. 3. Tina smördegsplattorna enligt förpackningens anvisningar. Placera plattorna på en bakplåtspappersklädd långpanna. 4. Vik in kanterna mot mitten och tryck till ordentligt annars kommer kanterna att släppa när smördegen värms i ugnen. Placera 1 tsk fast hallonsylt i mitten av smördegen och placera en klick vaniljkräm ovanpå. 5. Vispa samman ägg och vatten och pensla wienerbröden. Strö över mandelspån. 6. Grädda i ugnens mitt ca 7-10 minuter eller till dess att du ser att de har fått en fin och gyllene färg. 7. När du tagit ut dina wienerbröd kan de se uppblåsta ut men sjunker snart samman och blir fina. Sikta florsocker över.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.