Skär tomaterna i klyftor, avokadon i tärningar, apelsïnen i hinnfria klyftor, resten av frukten i tärningar och Skiva eller klyfta ägget Bottna en tallrik med machesallad
Lägg upp laxenoch krydda med rivet citronskal, svartpeppar, chili och dill. Vispa ihop äggulormed vatten och värm under omrörning, antingen i vattenbad eller på platta med låg värme tills den börjar tjockna
Börja med att koka polisen ochäggen, skiva potatisen och hacka äggen. Bottna med skivad potatis, hackade ägg, lätt smörstekt lax samt finhackade kryddor
Jag mixar ratatouillen med en stavmixer, lägger i botten av kokotterna, häller i ett ägg i varje och toppar med en liten skvätt grädde, en klick smör, salt och peppar
Om man inte tål mjölk kan man i stället för pepparrotsosten ta Sour Supreme - av soja - och smaksätta med färsk, riven pepparrot och lite salt, samt använda någon alternativ grädde
Börja med att koka äggen till de är så kokta som du önskar. Toppa sedan med sparrisen. Denna gång bjuder jag på en sallad gjord på kallrökt lax, kokta äggoch smörstekt sparris
Om hålet ser litet ut gröp ur lite med en sked så att ett ägg får plats. Knäck varje ägg i en skål och skeda först över gulan, och sedan så mycket vita att det fyller avokadohålet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.