Doppa fisken i smeten och fritera några bitar åt gången, tills de har fått fin guldgul färg. 1. Vispa ihop mjöl, salt, vätska och ägg till frityrsmeten
Skölj och torka av fisken. Vänd först fisken i ägget och sedan i sesamfröblandningen. Stek fisken i lite matfett på medelvärme tills fisken har vacker färg och är genomstekt, ca 4 minuter per sida. 300 g fiskfilé
Tillsätt olja och fördela över fisken. Servera fisken med citronsås, kokt potatis och kokt broccoli. Torka av och lägg torsken i en smord ugnsfast form
Dela tomaterna och lägg runt om fisken. När såsen blivit lite krämig slå på den över fisken. Gratinera i ugnen i 200 grader i ca 20 minuter, tills fisken är genombakad
Det är ett (bra) tag sedan jag gjorde fisk senast. Men jag har ätit fisk minsann sedan dess. Här gäller det att tajma eftersom fisken helst ska ätas så fort den är klar i ugnen och polentan håller sig inte krämig särskilt länge om den får stå
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Tillbehör. Skölj potatisen och koka i saltat vatten. 3. Lax. Lägg laxen i en ugnsfast form och skär 4 snitt längs med laxfilén om den är hel
Fisk & skaldjur. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan
Tillsätt paprika och zucchini och låt koka ytterligare knappt 5 minuter, innan det är dags att lägga ned ärtor och laxbitar att sjuda ungefär 4 - 5 minuter till, tills fisken är genomkokt
Fisken sköter sig själv i ugnen och du kan bara slappna av. Om du vill ha potatis till så ska du börja med den, för då kanske den hinner bli färdig samtidigt som fisken
Blanda grädden med senap och fiskfond och häll den över laxen. 1 msk fiskfond. 1 msk fiskfond. Jag har börjat använda syrad grädde och tycker att den tillför både djup och syra i rätten