Smördegsinbakad kyckling med ädelost. Frasiga smördegspaket fyllda med kyckling och ädelost tillsammans med en krämig potatisgratäng och mustig cognacsås
Blanda dippulvret med creme fracihen. Vik över smördegen och platta till kanterna med en gaffel. 1 st ägg att pensla med. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 10-15 minuter i 225 grader. 1 st ägg att pensla med
Servera med enbart en sallad eller också med potatisklyftor. Gör 4 fina paket ,tryck ihop och lägg dom i smord form med skarven nedåt,pensla till sist med uppvispat ägg
250 g smördeg 3 dl västerbottensost, riven 2 ägg 2 dl mjölk salt & peppar Tillbehör. Löjrom, kräftstjärtar eller räkor gräddfil röd lök, hackad eller dill Skär smördegen i rutor och tryck ut i en muffinsform med plats för 12 pajer. 3 dl västerbottensost
När jag serverar den här hemma blir det med en sallad till. Gärna med fänkål, paprika, coctailtomater, morot, ruccola och kanske några rostade solrosfrön
Smördegsinbakad Rökt Ytterfilé. Lägg paketet, med skarven nedåt på plåt eller i en ugnssäker form. Pensla paketet, med äggvispet och skär ett par snitt på ovansidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.