Det är fredag och då kanske det vankas förrätt till middagen. Här kommer en klassiker i ny tappning. Toast Skagen i all ära, men ibland kan det vara roligt att variera den klassiska förrätten något
Nu har jag fått vara med och laga upp en hel buffé med den goda och vackra persiska maten. Vi var några stycken som samlades i fredags för umgänge över lite mat
På nyårsafton hade jag (vi) lyxen att gå bort till dukat bort. Jag var helt köksbefriad (hela dagen. ), så pass att jag endast vistades i köket när jag hämtade mat
. Har man spenderat barndomssomrarna på den skånska landsbygden kring Helsingborg (och därmed mycket nära färjan till Helsingör) så har man nog ganska starka minnen av danska bakverk, eller vad tror ni
Hej hej. Smög upp tidigt imorse för att skriva på en skolgrej och tanken är att jag ska kunna gå på lite julledigt från skolan efter idag så jag hoppas att jag hinner med så mycket som jag tänkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.