Birchermysli – En frukost för bl a skidlandslaget. Prova du också. Istället för att koka gröten rör man ihop havregryn och yoghurt och låter det stå i kylen över natten, det blir kanongott
Därför blev vi smått överlyckliga när vi hittade ett tips på en marängsviss med limoncello, så in i vassen gott och så snabb att fixa till att den står på bordet innan dina gäster har hunnit säga Ciao
Ikväll blir det hembakad pizza med hemgjord pizzasallad. Som jag längtat och jag fick till pizzasalladen hyfsat iallafall, den brukar kunna vara lite knepig att få till
Denna rätt var en av dem första rätterna som jag gjorde riktigt bra innan jag ens kunde laga mat. Den har licksom hängt med mig hela mitt vuxna liv, även innan lchf-tiden
Innan man äter bottnen, den verkliga delikatessen, tar man bort det sk skägget. Tips, när du ska fritera, för att få bäst yta så rekommenderar jag dig att inte fritera så många potatisar åt gången för det blir inte bra helt enkelt och håll inte på och rör så mycket i början innan dom har fått en fin yta
Vispa chokladgrädden krämig innan servering. Gillar ni som jag rabarber. Kanske ni också har en trädgård där ni själva odlar rabarber, och känner igen känslan när man tar vara på och lagar något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla
Fondue kväll. I går var det en riktigt ruggig dag, temperatur på 9,4 plusgrader i juli månad. Det kändes som höst så vi tände massor av ljus och bestämde att vi skulle äta Fondue till middag, mysigt en sådan här dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.