Nu blir det tätt på given med recept men ni vet ju att jag blir "all in" i perioder . Blöt händerna med kallvatten så går det bra att forma, degen ska vara riktigt kletig
½ dl Pumpakärnor. Nästan som Småfranskamed lite mer tuggmotstånd av bovetet. Glutenfria Småfranska. Kan jämföras med Finn Crisp som många äter inom Lågkolhydratkosten
Slamma upp jästen med degspadet. Låt Degen jäsa i degskålen ca 40 min, med en bakduk på. Hembakat bröd är bland det godaste, ändå blir det att jag bakar det alltför sällan
Lycka är att kunna torka och rosta sina egna pumpakärnor. Blanda kokosolja, salt och pumpakärnor. Lycka är att kunna torka och rosta sina egna pumpakärnor
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
För att toppa upplevelsen ytterligare så smakar det ju ljuvligt med hembakade småfranska. Visst är det härligt så här års, när man kan plocka med sig frukosten ut och sitta på en filt i gröngräset, smakupplevelsen blir ju något helt annat
Pensla bullarna med lättvispat ägg innan du sätter in dom i ugnen. Lägg bullarna på plåtar med bakplåtspapper (jag använde 2 plåtar, 12 bullar på varje)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.