Små saffranbriocher med fikonmarmelad
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 20 g jäst
  • 6 dl vetemjöl med hög proteinhalt
  • ½ dl socker
  • 1 tsk salt
  • 250 g osaltat rums varmt smör
  • 2 kuvert saffran
  • Ägg till pensling
  •  
  • Fikonmarmelad
  •  
  • Dag 1
  • 100 g torkade grovt hackade fikon
  • 2½ dl vatten
  •  
  • Dag 2
  •  
  • Blötläggsningsvatten
  • 100 g rödvin (går att bytas mot vatten)
  • 100 g socker
  • 1 msk citronsaft
  • Blötlagd frukt från dag 1
  • 30 g pinjenötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.