Väljer ni att köpa vissa saker på marknad och tänker att ni ska gynna småproducenterfrån närområdet som gör kvalitetsprodukter, läs då först detta inlägg och se upp för företaget "svenskt mathantverk"
Jag fick en fråga från en läsare förra veckan om barnen äter ViktVäktar-mat och det gör dom. Det blev också alltid mat över så att jag fick matlåda med mig till jobbet
Tillsätt smöret skuret i småbitar. Som vanligt så kan jag inte hålla mig till recept, så jag experimenterade lite genom att krydda lite med finmalen svartpeppar
Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén. Det här var vårt första framträdande tillsammans och det gav oss båda mersmak, kontakten med våra läsare i verkliga livet är något vi båda uppskattar
Jag bjuder på Spröda frökex från Huså Bröd och ekologisk kycklingbuljong från Scandinavian Organics, serverad ur den icke-elektriska långkokningsbagen Wonderbag
Rör i hop till en jämn smet och häll över rabarberna. Så denna gång delar jag med mig av inspiration från två andra härliga matbloggare jag gillar skarpt
Nu har vi varit i Stockholm i några dagar och är hemma Småländsk mark igen. På Brösarps Gästgiveri några kilometer från Kivik så åt vi nämligen vildsvinskarré med kantarellsås och klyftpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.