Slätvar med saffransrisotto och basilikasås
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl fänkål
  • Parmesan
  • 1 kruka basilika
  • 1 dl schalottenlök
  • 200 g hjärtmusslor
  • 200 g hjärtmusslor
  • havssalt
  • 5 dl kycklingbuljong
  • salt och peppar
  • 200 g shiitakesvamp
  • 0.5 dl stjälkselleri
  • 1 st lök
  • 5 dl avorioris
  • 2 dl vin
  • 3 dl vermouth
  • 4 st slätvarsfiléer
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 0.5 g saffran
  • smör
  • 2 msk smör
  • 50 g smör
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 tsk salt
  • 1 dl crème fraîche
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk olivolja
  • fonden från musselkoket

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.