En förrätt jag minns från när jag växte upp är avokadoskal fyllda med just avokado och färskost. Jag skulle dessutom gissa att det var första gångerna jag kom i kontakt med just avokado
Jagblev dessutom gravid någon gång i våras och det tillsammans med en fyraåring, ny tjänst på jobbet och en dator som är seg så har allt vad bloggande heter prioriterats bort
Svängde ihop detta i morse men blev inte riktigt nöjd tyckte inte att den stelande som den skulle. Efter detta "misslyckande" bakade jag en sats Snoddas/Kärleksmums (recept nedan) som komplement till Snickerskakan
Jag hade gjort en Fiskgryta, Frida hade köpt med sig ett förbaskat gott vin och Ida hade gjort en dessert som var så grymt god somjag ska försöka mig på att kopiera någon dag
Hade nog lite för hög värme när jag påbörjade torkningen av trattkantarellerna i varmluftsugnen. Förra årets som torkade på ett myggfönster framför en värmepump har en helt annan färg och storlek
Så självklart blev det ett av hans mer fikonstinna recept. Inte bara har han skapat väldigt många recept som ser väldigt goda ut, han verkar gilla fikon lika mycket somjag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.