Toppa med nötter och persilja. Servera med frallor och ost. 1 liter Kelda® Skogssvampsoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Skogssvampsoppa 100 g svartkål eller annan kål 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 dl rostade hasselnötter 2 msk hackad färsk persilja 4 valnötsfrallor 8 skivor Kvibille® cheddar
I med lök, vitlök, bacon och låt fräsa ett par minuter under omrörning. Vänd ner den i grytan med baconet och i med den färska svampen, men spara några till garnering
Den här soppan går utmärkt att servera med räkor istället för pilgrimsmusslor för folk som har svårt för musslorna eller helt utan skaldjur för vegetarianer
Då gäller det att hitta en favoritsoppa att värma sig med. Längst in i frysen finns ännu fynd från höstens överflöd av blandsvamp och i skåpet finns en påse med torkade trattkantareller
Enkelt förklarat så är det en chokladmarsipantårta med tryffel och punchgrädde. Sikta dem torra ingredienserna och blanda försiktigt ned i äggsmeten, varat med mjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.