Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
4 2 msk riven ingefära 1 lime 600 g torskfilé 1 vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 1 msk röd currypasta 500 g djupfrysta wokgrönsaker 1 burk lätt kokosmjölk (à 400 ml) 1 grönsaksbuljongtärning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Så häromdagen testa jag den ihop med kyckling och grönsaker. Servera med nudlar eller ris. I oktober fick jag en Smakbox och där i fanns en Green Curry-kryddmix från Santa Maria
Skär kycklingen i bitar och stek den i en wokpanna med olja och röd currypasta. Servera tillsammans med färsk strimlad basilika som strös över vid servering och kokt ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.